Bug: brightness effects not shown in preview

Discussion in 'Lasershow Designer BEYOND' started by smokeAndMirrors, Jul 29, 2016.

  1. smokeAndMirrors

    smokeAndMirrors Well-Known Member

    Version: 2.0

    Platform: Windows 10

    Description: Synthesized Image cues that have multiple components with independent brightness effects do not show correctly in the Enhanced Reality Preview window

    Reproduction:
    * Create a synthesized image
    * Create a circle shape, and add an oscillating brightness effect
    * Duplicate the above
    * Indent both with the right arrow button
    * OK all that, and play the cue
    * In the preview window, the beams show up as constant brightness.
     
  2. ENOT

    ENOT Software Developer Staff Member

    If the brightness is constant, then the most possibly it is saturated to white. You can decrease the intensity in Projection Zone settings what will increase dynamic range.
     
  3. smokeAndMirrors

    smokeAndMirrors Well-Known Member

    Even if I physically separate the circles in x and y so they can't overlap and saturate, the enhanced preview output is not the same as the cue preview. I can upload a cue, if that helps?
     
  4. ENOT

    ENOT Software Developer Staff Member

    Yes, it will help to see what is going on. In fact, screenshot will be helpful too. One of details - you can not change how looks preview in the Grid, or in Previe panel. But ERP is under your control and final look depends on your settings in PZ dialog.

    Regards,
    Alexey
     

Share This Page