Problem of synchronization‏

Discussion in 'Lasershow Designer BEYOND' started by lasermania44, Oct 31, 2013.

  1. lasermania44

    lasermania44 New Member

    I've a problem with beyond 1.91 build 588.

    I have a timing problem with the timeline when I create a frame to a specific location.
    I put the frame and when I raise the show from the beginning it is not synchronized with the music.
    I made a video a few months there to illustrate this problem, but it still has not been resolved and it's really annoying to set up quality laser shows.

    I'm sorry for my english, i use google translate =/
     
  2. lasermania44

    lasermania44 New Member

    I delete my first video from youtube.
    But i can made another one and i send to you
     
  3. Helyx

    Helyx Active Member

    I have the same problem since i've been using Beyond and its reaaaally annoying.
    Would be very great if you can fix it.
     
  4. Koshkin

    Koshkin Member

    Yes, I also have a problem with it.
    The sound is late for 2-4 seconds
    This problem occurs when you work in time line
    but this is not always the case.
     
  5. ENOT

    ENOT Software Developer Staff Member

    Development team know about the problem and working on solution.

    Thanks for feedback!
     
  6. lasermania44

    lasermania44 New Member

    Yeah !
    I look forward to the upgrade :D
     
  7. aricha

    aricha Well-Known Member

    From my experience with Showtime the format of the sound track will make the difference.
    For example WAV will work and MP3 will not.
    When working on an event a minute or more from the beginning it seems to be synchronized, but when you play the entire show it is way off.
    Try to use another format.

    Same with video in Showtime MPEG and WMV, AVI is the best to work with.
     
  8. ENOT

    ENOT Software Developer Staff Member

    Hi Aricha,

    Yes, you are right. On practice, not compressed formats create less problems than compressed.

    Alexey.
     
  9. I also had to find out the hard way, that .MP3 is out of sync, while .WAV is in sync.
     

Share This Page