Setting up: QS/LKPD2

Discussion in 'Lasershow Designer QuickShow' started by revmutt, Feb 12, 2014.

  1. revmutt

    revmutt New Member

    I'm sorry that my first post is probably a repeat of many first posts.
    I am having trouble outputting a test or any image.
    Blinky yellowish lights yes, ILDA red light lit on projector yes.

    I am guessing this can be fixed either in the color settings or in the sizing and probably not anything to do with settings in the projector.
    If anyone is using this combo please chime in.

    Thanks,
    Tommy
     
  2. revmutt

    revmutt New Member

    Hi Bob. I'm going to give it anther go this afternoon. I have a feeling that I may be in better shape now that I have updated. I was receiving yellow which suggests it may have been troubled by the date.

    Tommy
     
  3. revmutt

    revmutt New Member

    UPDATE:
    The reason that the laser wasn't receiving any messages was resolved by installing the new version with the date correction.

    My next battle is figuring out whether the projector needs to be reset because everything is upside down or if I just have to keep adjusting with the software.

    I haven't quite figured out optimum settings for example:
    1. Line graphics translate fine although I usually have to adjust the speed to slow things down.
    2. some graphics which look 3D don't project that way, shading isn't happening.
    3. Colors seems good except orange.

    I have to say that despite the above mentioned bridges to cross I am going to say the software seems really good so far.

    Thanks,
    Tommy
     

Share This Page